Schoolfotograaf
Prioriteit:
Normale prioriteit
Beschrijving:

Informatie van de schoolfotograaf:

Beste ouders en/of verzorgers,

Op woensdag 15 september 2021 komen we bij uw zoon of dochter op school voor het maken van de schoolfoto’s.

Wij komen dan met een of twee enthousiaste fotografen. Uw zoon of dochter zal dan individueel gefotografeerd worden, met zijn of haar klas en eventueel met broertjes en/of zusjes.

Laat uw kind stralen in de kleding/kleuren die hem of haar het mooiste staat, afgestemd op onderstaande achtergronden. Mocht uw kind samen op de foto gaan met zijn of haar broertjes en/of zusjes dan adviseren wij de kleding op elkaar af te stemmen voor een spetterend resultaat.

Binnen 2 weken zal uw kind via school een inlogkaart ontvangen. Op de inlogkaart staan alle gegevens en uw unieke inlogcode om de foto’s te bekijken en eventueel te bestellen.

U bent van harte welkom om ook alvast een kijkje te nemen op onze website www.hollandschoolfotografie.nl .

Wij hebben er zin in!

Met vriendelijke groet,