Leerlingenraad

Op 't Kraaienest vinden wij het belangrijk dat leerlingen kunnen meedenken en meepraten over allerlei schoolse aangelegenheden. Vertegenwoordigers van de leerlingen zitten in de leerlingenraad.

Wij hebben hierbij de volgende doelstellingen voor ogen:
- Wij willen de betrokkenheid van onze leerlingen op en bij onze school bevorderen.
- De kinderen krijgen een stem.
- De leerlingen doen veel leerervaring op. Zij ontwikkelen bijvoorbeeld hun talent op het gebied van communiceren (jouw mening telt) en ondernemen (jouw initiatief is welkom).
- Wij willen actief burgerschap bevorderen.
- Wij willen onze leerlingen leren verantwoordelijkheid te nemen en het bewustzijn ontwikkelen dat je daarbij niet alleen voor jezelf spreekt, maar dat je ook namens anderen spreekt en handelt.

Aan het begin van elk nieuw schooljaar kunnen leerlingen van groep 6/7/8 zich kandidaat stellen door middel van een pitch. Na deze pitch volgen de verkiezingen.

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT