Valentijnskoekjes

Op donderdag 11 februari hebben alle leerlingen van 't Kraaienest koekjes gebakken voor Valentijnsdag. O.l.v. 4 "bakouders" (heel erg bedankt; Janine, Daphne, Cindy en Iris!) mocht iedereen 2 koekjes maken. De koekjes werden óf meteen afgebakken óf na schooltijd, zodat op vrijdag 12 februari alle koekjes mooi versierd konden worden. Met gekleurde suiker, glazuur, decoratiestiften, gekleurde hagelslag en balletjes werden de "saaie" koekjes omgetoverd tot unieke exemplaren.
De afspraak was: één koekje geef je aan iemand uit je eigen groep en één koekje mag mee naar huis. Dat laatste koekje kon dan -mooi ingepakt op een schaaltje- op Valentijnsdag aan iemand gegeven worden. Iemand die je aardig vond, die erg lief was, iemand die het verdiende,......
Het was gezellig, er werden aardige dingen over elkaar gezegd, het rook lekker in school en hopelijk hebben er ook nog koekjes Valentijnsdag echt gehaald.