Disco-avond

Donderdag 21 april was disco-avond op 't Kraaienest. Vanaf 18.00 uur werd en (kinder)champagne geschonken voor de kinderen van de groepen 1, 2, 3 en 4 en vanaf 19.30 uur kwamen de oudere Kraaien disco-en.
De meeste discogangers hadden zich prachtig verkleed en vermaakten zich prima. Er werd gedanst, geplaybackt en genoten. Voor de leerlingen van groep 8 was het meteen de afsluiting van de spannende Cito-toets.
Het speellokaal was prachtig versierd en verlicht en de 2 dj's Stan en Lars zorgden voor de muziek.
De ouderraad zorgde voor lekkers en voor het programma. De juffen Merel en Teresa traden ook nog op én het zingen en dansen op "Hupsakee" werd nog geoefend,zodat het de volgende dag tijdens de Koningsspelen een mooie voorstelling op het plein zou worden.