Open dag op OBS 't Kraaienest, dinsdag 4 april

OBS ’t Kraaienest, een school met PIT!
plezier – inzet - talentontwikkeling

Is uw kind, neefje of nichtje, buurmeisje of buurjongen klaar om de wereld te ontdekken? Welk type basisonderwijs zal daar het best bij passen? Een school die je leert om zelf verantwoorde keuzes te maken, leert plannen en zo zelfstandig mogelijk te worden? Een school die je stimuleert om te ontdekken en te doen? Een school waar het onderwijs wordt afgestemd op wat een kind écht nodig heeft en het kind kritisch naar zichzelf leert kijken? Een school waar je leert samenwerken en waar gewerkt wordt aan de vaardigheden van de 21e eeuw? Dan moet u zeker eens kennismaken met OBS ’t Kraaienest!

Op dinsdag 4 april aanstaande nodigen wij u uit om sfeer te proeven en het onderwijs op ‘t Kraaienest te ervaren tijdens onze open dag.

Tussen 9.00 uur en 14.00 uur bent u van harte welkom op ‘t Kraaienest. Het team, ouders én kinderen kunnen u dan vertellen over ons onderwijs. ’s Avonds is de school geopend van 18.30-20.00 uur.

Onze school zal in de komende maanden worden verbouwd. Tijdens de open dag kunt u de bouwtekeningen bekijken om een indruk te krijgen van onze nieuwe school.

We hopen u te mogen begroeten!