Kraaien en katten?

Op dinsdag 24 oktober waren alle groepen van 't Kraaienest te gast in de Kunsthal in Rotterdam. We werden opgehaald door de Kunstbuzz en werden ontvangen door 2 lieve leeuwen. Bij binnenkomst kregen alle leerlingen een staartje (kattenstaart,... leeuwenstaart...?) en een toegangs-armband. Na een introductie in de ontvangstzaal konden de groepjes de tentoonstelling bezoeken.
Een aantal groepjes bekeken eerst de kunstwerken en probeerden de vragen en opdrachten te maken. De overige groepjes begonnen in het kattenspeelparadijs (en het was logisch dat ze daar niet makkelijk weg waren te krijgen). Klimmen en klaurenen als een kat, spelen en slapen als een kat, kattenfilmpjes, kattenliedjes en zelfs een kattenbak (maar er waren ook gewoon toiletten hoor....)!
Een museum kan dus ook echt wel leuk zijn!
Om 11.20 uur verzamelden we weer voor jassen/plassen en de bus stond weer keurig op ons te wachten.
Een hele leuke tentoonstelling, een leuk uitstapje en veel mooie kunstwerken. Dat gaat ons vast inspireren....
Later meer nieuws over ons Kraaienestmuseum!