Kerstdiner

Op donderdag 21-12 mochten de leerlingen eindelijk weer eens "in het donker" naar school... Vanaf 5 uur druppelden de prachtig geklede kinderen binnen en zochten hun plek aan de mooi gedekte tafels. Ouders brachten heerlijke hapjes binnen. Het Kerstdiner duurde ruim een uur en werd afgerond met een ijzig toetje van de Ouderraad. Daarna verzamelden alle leerlingen en ouders zich in de hal. Juf Jantine maakte -samen met de leerlingenraad- bekend hoeveel geld er was opgehaald voor het Sophia Kinderziekenhuis en daarna trad ons Kraaienestkoor op. Ook de begeleiding bij de liedjes werd door onze leerlingen verzorgd en het klonk prachtig!
De leerlingen van juf Suze openden het muzikale gedeelte met een schattig Engels liedje en natuurlijk werd er nog even officieel afscheid genomen van miss Nicole. Haar lessen -en vooral de liedjes en spelletjes- waren "awesome!".
Een hele gezellige avond!
Alle ouders worden heel hartelijk bedankt voor hun hulp en/of bijdrage aan dit feestelijke Kerstdiner.