Verslagje vanuit Heemzicht

Op 23 april zijn alle kinderen van de basisschool OBS t Kraaienest uit Piershil langsgekomen omdat deze dag de  Koningsspelen werden gehouden. Zij deden een optocht door de wijk en een leerkracht van de school had aangeboden om een optreden te doen voor de mensen van Heemzicht met het lied van de Koningsspelen van 'Kinderen voor kinderen'. Zodoende stonden de kinderen met begeleiding om stipt 09:00 op de stoep en in de Heemtuin. De kinderen hebben zowel in de Heemtuin als op de parkeerplaats bij de serre op muziek opgetreden met dit lied 'Zij aan zij'. Meerdere bewoners van allebei de afdelingen hebben op het balkon, beneden of vanachter het raam meegekeken en na afloop geapplaudisseerd. Meerdere bewoners gaven naderhand aan het leuk te vinden om de kinderen te zien optreden. Als bedankje hebben de kinderen een klein presentje gekregen: een stuk fruit, een bedankkaartje en een heerlijke wafel!
Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT