Maandag-dinsdag-donderdag: 8.30 - 14.45 uur (inloop 8.20 uur)
woensdag-vrijdag: 8.30 - 12.30 uur (inloop 8.20 uur)

IKC ’t Kraaienest werkt met een continurooster. Dit betekent dat alle leerlingen tussen de middag op school blijven om te eten. De kinderen hebben dan tot 14.45 uur school. Op woensdagmiddag en vrijdagmiddag zijn alle kinderen om 12.30 uur vrij.

Voor de eerste pauze (om 10.00 uur) kunnen de kinderen een gezond tussendoortje, bij voorkeur fruit en iets te drinken meenemen. Voor de tweede pauze (om 12.00 uur) kunnen de kinderen boterhammen en drinken meenemen. De kinderen eten onder begeleiding van hun leerkracht in hun eigen klas. Kinderen die willen bidden, krijgen hier de tijd voor. Na het eten krijgen de kinderen tijd om buiten te spelen. Ook dit gebeurt onder begeleiding van een leerkracht. Bij slecht weer wordt binnen gespeeld. Onze school kent geen overblijfkosten.