Acis Openbaar Primair Onderwijs en SKOC hebben begin 2017 een intentieovereenkomst getekend om opvang en onderwijs samen te brengen in Integrale Kindcentra onder de projectnaam De Hoeksche School. De Hoeksche School biedt kinderen van 0 tot 13 jaar alle ruimte om met elkaar te spelen, te integreren en van elkaar te leren. Zodat ze samen optimaal kunnen groeien in de ontwikkeling van hun talenten. Er is een gezamenlijk ontwikkelingsaanbod en een doorgaande leerlijn en het kindcentrum functioneert als 1 organisatie naar buiten toe.

Het Integrale Kindcentrum (IKC) is een voorziening voor kinderen van 0 tot 13 jaar, waar zij gedurende de dag kunnen komen om te leren, te spelen, te ontwikkelen en anderen te ontmoeten.

In onze kindcentra werken onderwijs en opvang nauw samen. Er is sprake van 1 team met 1 aanspreekpunt. Uiteraard zijn er verschillen tussen onderwijs en opvang, maar er is sprake van een doorgaande ontwikkelingslijn.

Buitenschoolse opvang 't Kraaienest
Buitenschoolse opvang is voor kinderen van 4 t/m 13 jaar en vindt plaats voor- en na schooltijd, tijdens studiedagen en in de schoolvakanties.

Als je de hele dag op school hebt gezeten, wil je daarna niets liever dan ontspannen, spelen of samen met leeftijdgenoten leuke dingen doen. Tijdens de BSO geven we kinderen de ruimte en gelegenheid om zoveel mogelijk te ontdekken. Op alle locaties heerst een gezellige en huiselijke sfeer. Kinderen kunnen er vrij spelen of deelnemen aan verschillende activiteiten. Op elke locatie is een team aanwezig van professionele pedagogisch medewerkers die hun enthousiasme en positieve energie overbrengen op de kinderen.
Wilt u meer informatie? https://skoc-kinderopvang.nl/opvangsoorten/buitenschoolse-opvang/