In 2017 is het gebouw grondig verbouwd. Over de inrichting is goed nagedacht. 't Kraaienest is een kleurrijke school, waar kinderen echt de ruimte hebben. Er zijn vier leslokalen, een speellokaal, een podium en een aantal ruimten voor extra activiteiten.

We hebben een eigen mooie natuurlijke ontdektuin, waar de kinderen dagelijks buiten spelen. Er zijn speelmogelijkheden voor iedere leeftijd. Schommelen, spelen in de zandbak, rennen, lopen of klauteren in onze klimboom; er is altijd iets te beleven.

Bewegen is gezond en op onze school wordt dit onder andere gestimuleerd met het Schoolplein14. Schoolplein14 is een initiatief van de Johan Cruyff Foundation en heeft als doel alle leerlingen uit het primair onderwijs uit te dagen en te stimuleren om met elkaar te spelen en te sporten. Het plein heeft een voetbalveld, een atletiekbaan, een basket en een tafeltennistafel. Ook na schooltijd wordt er veel gebruik gemaakt van dit plein.